Pages

29 Mar 2012

5 Sebab Anda Perlu Memilih Berniaga Di Ebay


Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang
Aku nak kongsi bisnes yang aku buat kepada mereka yang sering bertanya. Pada aku, bisnes ini sangat mudah berbanding perniagaan internet yang lain. 

Apa-apa pun jawab soalan ini dahulu:

Adakah anda seorang yang MALAS nak promote? Tak suka spam banyak tempat untuk promosi produk anda, apetah lagi anda tiada pengetahuan yang mendalam tentang marketing?

Adakah anda tiada modal untuk berniaga?

Ingin menjana income sampingan lumayan di internet?

Nak menjual tetapi tiada tempat nak dapatkan sumber barangan?

Mahu menjual produk yang mempunyai permintaan tinggi dalam pasaran?

Nak mulakan perniagaan produk fizikal tanpa perlu simpan STOK?

Nak ubah nasib & kewangan diri sendiri dari hasil perniagaan internet?

----------------
TERUSKAN bacaan JIKA anda salah seorang daripada senarai di atas!
----------------



5 Sebab Anda Perlu Memilih Berniaga Di Ebay

1. Laman eBay.com mempunyai 147 juta ahli berdaftar dari seluruh dunia sedangkan cuma 17% sahaja ialah PENJUAL.

2. Ya, ini bermakna bakinya 83% iaitu seramai 122 juta orang ahli yang berpotensi menjadi pembeli atau pelanggan anda! Mereka masuk ke eBay setiap hari dengan niat untuk membeli sesuatu mengikut minat mereka. 

3. Bayangkan prospek pasaran anda seramai 122 juta orang dari seluruh dunia telah tersedia ada untuk nak ‘bagi duit’ kepada anda & membeli produk-produk yang anda tawarkan.

4. Sebab itu dikatakan anda tak perlu cari trafik dah dan tak perlu nak penat-penat buat aktiviti dan pelbagai teknik “Promosi, Promosi, Promosi” secara online.

5. Mengikut laporan terbaru dari Internet Marketing Center: “Pembeli-pembeli di eBay telah membelanjakan wang mereka sebanyak USD4 billion setiap bulan dengan purata 3 juta barangan dijual setiap hari di eBay!”

sumber: Bisnes Mainan

Bukti Income bulan PERTAMA Saya Menceburi Perniagaan Ebay

Hanya dengan menjual 6 item SAHAJA saya mampu peroleh keuntungan sehingga RM700 pada bulan PERTAMA


Berminat? Bagaimana nak mula? Apa yang patut saya lakukan?

1. Pergi ke site Lubuk Rahsia Dropship
2. Proceed pembayaran RM137, tunggu emel untuk download link
3. Tonton hingga tamat video yang diberikan
4. Ambil tindakan! Buat seperti apa yang ditunjukkan

p/s: once anda dah terima download link, anda akan dapat masuk ke dalam group VIP support. jadi andai tidak faham atau ada soalan, anda boleh tanya apa sahaja dalam group itu kerana dalam tu ada ramai expert yang dah jana pendapatan hingga 4-5 angka sebulan dengan perniagaan Ebay dengan syarat anda BELI Panduan Video Lubuk Rahsia Dropship. NO sharing is caring =)

If you want to make money, you need money. If you want to make MORE money, you have to invest MORE money

Jika saya boleh, anda pasti boleh =D Selamat mencuba!

---------- Segala kopi pasta adalah dibenarkan dengan meletakkan backlink ke blog ini. Jazakallahu khairan. Copyright © 2011

1 comments:

faridah abik said...

Salam, terima kasih atas perkongsian ilmu ini. Inshallah pembacaan ini akan menjadi bahan panduan bagi yang baru berjinak-jinak (seperti diriku) dalam bidang perniagaan online. Tq

Post a Comment

Subscribe For Email Feed

Email_SubscriptionsSign up to receive breaking news
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search

Bookmark Us!

Add To DeliciousAdd To DiggAdd To FacebookAdd To StumbleuponAdd To RedditAdd To TechnoratiAdd To More Social Bookmark Sites